Waktu Malaysia
 
ahli jawatankuasa


EVIDENCES COMMITEE:

1.Zaini Ahmad
(019-2676727)
2.PENGASAS KITARAN HARIAN & HANDPHONE
Yuswan Yusoff


 

untuk Consultant rawatan Alternatif

RUANGAN IKLAN

 

Berita Kelab

KURSUS SEHARI KITARAN HARIAN ANDA
10hb OCT  2009(SABTU )
masa: 10.00 am - 7.30 ptg
KITARAN HARIAN PELAKUAN ANDA"PERTAMA DIMALAYSIA, PERTAMA DIDUNIA!"

Ini adalah kaedah pertama seumpamanya di dunia

SILA HUBUNGI EN.AZLI SHAH 012-3127 296 UNTUK KETERANGAN LANJUT.

UNTUK SMS sila taip NAMA, ke 012-3127 296@ 019-2676 727 dan kami akan hubungi anda semula


KLIK PELAN PEJABAT

  PENDAFTARAN
KURSUS ONLINE
 

 

HTML Counter
Web Site Hit Counter  
online
hits  

 
 
kitaran harian
BARU DIKEMASKINI!
18 Jun 2009

Akan datang maklumat terbaru! sedikit masa lagi.....


NUMBERING CYCLES:
Unlike a personal reading, the information provided reviews your numerological cycles. What this means to you is that the influences in your life are reviewed rather than your personalities and/or characteristics.


Numbering cycles do not make predictions. Numbering cycles help us much the same way a farmer understands the seasons. A farmer would be foolish, as an example, to plant his seeds in the winter rather than the spring. When you understand your numbering cycles you then learn "the seasons" in your life.


Understanding your numbering cycles allows you to know when to start things just like the farmer knows when to plant his seeds. When you work in harmony with your numbering cycles you then help obtain success in all aspects of your life. At the same time, understanding your numbering cycles allows you to to realize why there have been failures much the same way the farmer would say "I was such a fool to plant the seeds in winter. I should have known those seeds would never have grown."


By identifying what numbering cycle you are in, suggestions are made. It's for this reason that many appreciate the numbering cycle information for its practical guide to every day living.
There are 9 yearly cycles which encompass 108 monthly cycles and 3285 daily cycles (not including leap years). After all of these cycles are finished, one starts again at the beginning. In addition to the yearly, monthly and daily cycles, one can also calculate cycles by the hour, minute, second and all the way to the millisecond or even nanosecond. In all honesty, the cycles can be calculated to infinity but for practical purposes, yearly and monthly cycles are most crucial followed by daily cycles.


There are also cycles known as the cosmic and solar cycles which have an outside influence on your yearly, monthly and daily cycles.


The information provided currently talks about your yearly and monthly cycles. Each month, your information is automatically calculated and updated.
You will not find this information anywhere else.


HOW TO BENEFIT FROM THIS INFORMATION:
To benefit from this information, it's important to understand or realize that your yearly numbering influences are the most important. The yearly cycles act as a guide so you can realize how to plan, develop and grow your life during the year.
The monthly cycles are the next most important. The monthly cycles act as a guide so that you know what needs to be done, or what should be done, each month of the year so you can have a succesful year.
The daily cycles help you discover what should be done each day so you can have a successful month which in turn helps you have a successful year.


Admin.
Carta diatas menunjukkan nombor akar (ROOT NUMBER) anda secara asas, disini memudahkan anda mengetahui sedikit sebanyak seseorang atau sesiapa sahaja berkaitan karakter dari nombor akar.

Carta diatas menunjukkan nama anda melalui kiraan huruf kaedah pernomboran. Sekiranya nama awalan anda, iaitu nama panggilan anda genap kepada angka 11, 22, 33 maka ketahui lah bahawa anda mudah menimba ilmu berkaitan dunia kerohanian dan apatah lagi sekiranya nombor akar (ROOT NUMBER) anda menyamai dengan jumlah keseluruhan huruf nama awalan anda, bermakna anda semakin kuat dan mudah didalam ilmu kerohanian.


APA ITU STATIK ( STATIC) TARIKH LAHIR

Statik tarikh lahir ialah segala berkaitan ketetapan peribadi, emosi dan karakter seseorang yang anda telah mempelajari melalui kaedah pernomboran bermula dari kod 1st digit 1 - 9, dari kod 2nd digit 11 - 99, dari kod 3rd digit 111 - 999 serta apakah nombor yang tiada didalam segitiga anda dan apakah pola ulangan kombinasi cth: 111, 333, 777 , nombor kombinasi turutan contoh: 1234, 5678 dan termasuk nombor akar anda.


Setiap huraian dan segala berkaitan pola kombinasi perlu dihuraikan kepada 2 aspek:

1 - Apakah positif dan apakah negatifnya?

2 - Huraian pola kombinasi contohnya didalam tarikh lahir anda, anda mempunyai pola kombinasi '639' bermaksud:

639 - apakah unsur individu ini didalam keluarga?

639 - apakah unsur individu ini didalam bidang perniagaan?

639 - apakah unsur individu ini berkaitan hati dan perasaannya termasuk hubungan cinta dll?
ADMIN.


MAKLUMAN TAMBAHAN SOFTWARE DAN BUKU KITARAN HARIAN:
Kami telah pun mengemaskini buku dan software terbaru kitaran emosi dan tingkahlaku harian, huraian yang lebih ringkas, mudah difaham, padat berserta beberapa tambahan lain berkaitan kitaran harian.


Kepada sesiapa yang telah menyertai kursus kitaran emosi dan pelakuan harian, maka anda boleh memilih:

1 - Sama ada terus mendapatkan software dan buku terbaru.
2 - Sama ada menyertai semula kursus kitaran harian.
3 - Atau menyertai modul ke-2 kursus pola kombinasi dari 111- 999 kitaran harian.(Akan diberitahu kelak)
4 - Untuk sesiapa yang telah dan ingin semula menyertai kursus kitaran harian emosi dan tingkahlaku, maka bayaran untuk kursus adalah separuh harga.

Kami sedang menyiapkan networking presentation, termasuk potensi statik kelahiran yang terbahagi kepada beberapa jenis statik, kitaran harian emosi tingkahlaku, dan kitaran prestasi syarikat.

Setiap preview, kami akan tunjukkan bagaimana kami membaca minda anda. Kerana itu kami tidak memanipulasi ilmu pernomboran. Kami tidak perlu menggunakan sebarang objek atau pergerakan badan, hanya pen dan kertas walau anda berada diseberang laut.

Kami, evidences hanya berdasarkan pembuktian nyata dan bukan hanya sekadar ilmu yang dijaja tanpa nilai bukti. Kerana itu tercetusnya ilmu pernomboran kitaran harian emosi dan tingkahlaku anda.

Untuk mendapatkan jawapan dari soalan yang lepas berkaitan kesamaan tarikh kelahiran, anda perlu menyertai semula mempelajari kursus asas mengenal dan menggunakan potensi tarikh kelahiran dan akan kami tunjukkan apakah perbezaan tersebut.(akan diumumkan tidak lama lagi)

INFORMASI KAEDAH KIRAAN TARIKH LAHIR:
Kami mendapat berita ada setengah ahli metafizik (bukan pakar)
mengatakan bahawa pola kombinasi 123, 321, 213 atau 876, 678, 768 adalah sama huraian dan maksudnya. Sekiranya mereka ini mengatakannya adalah sama, maka anda telah tersalah memilih guru didalam mempelajari kaedah pernomboran.
Soalan kami ringkas dan mudah, bukakan minda anda dan cuba fikirkan secara logik: sekiranya seseorang itu lahir pada 5hari bulan 6 dan seseorang lagi lahir pada 6hari bulan 5 maka adakah maksud pola kombinasi iaitu 65 dan 56 ini sama?

Berjuta juta manusia lahir dimuka bumi lahir dengan pelbagai potensi karakter, tetapi masih ada yang mengatakannya “sama”, bermakna untuk menjadi seorang yang mahir didalam ilmu pernomboran, anda mestilah seorang yang sensitif sebagai ahli pemikir, pengamal dan pencetus ilmu begitu juga perlu pastikan apakah pola nombor akar anda, sebagai jaminan untuk mengetahui siapakah anda, sebelum anda mahu digelar ahli atau pakar metafizik melalui kaedah pernomboran, kerana itu kami dikenali sebagai evidences management.

SOALAN KAMI UNTUK DIFIKIRKAN?
Pernahkah kita sedari, contoh: Sekiranya kita mempunyai kawan yang sama pola kombinasi didalamnya sebagai contohnya: lelaki ini tarikh kelahirannya adalah pada 15hb 6 1969 dan pasangannya pula adalah pada 6hb 6 1978? Sudah tentu pola kombinasi keseluruhan didalamnya adalah sama tetapi persoalannya, kenapakah potensi dan karakter mereka ini berbeza? Jadi dimanakah jawapannya?
Kami akan memberitahu anda tidak lama lagi.

Setiap huraian pola pernomboran, maksudnya adalah berbeza, setiap pola kombinasi ini walau bagaimana terbalik pun pola itu masih tidak sama huraiannya dan semuanya didalam minda kami.

Adakah anda benar-benar ingin mencari ilmu?
Carilah guru yang benar-benar memberi anda ilmu, bagaimana mengenal potensi dan menggunakan potensi tarikh lahir dan bukan hanya sekadar mengenal, kerana anda akan hanyut ke dalam air yang deras sekiranya anda ingin membiarkan diri anda hanyut didalamnya.
admin
Kami memohon maaf setelah sekian lama tidak mengemaskini laman ini disebabkan beberapa perancangan besar yang sedang didalam proses perbincangan yang sedang disusun atur.

Disini sedikit maklumat berkaitan kitaran harian terutama kepada sesiapa yang masih belum memahami apa itu kitaran harian pelakuan manusia melalui kaedah pernomboran.

Bagaimana jin boleh mengetahui tentang segala berkaitan impak kitaran pada diri kita?
Mudah jawapannya melalui kitaran usia dan emosi kita. Oleh kerana itu apabila ilmu kitaran melalui kaedah pernomboran ini datang pada abad ini amat malang kepada sesiapa yang menggunakan jin untuk memberitahu kepada anda apakah yang akan terjadi kepada sesesorang pada masa itu, hari itu, esok, minggu depan bulan itu, bulan hadapan tahun itu dan tahun depan.
Mungkin kita merasakan makhluk halus itu membantu kita sebagai penyampai maklumat melalui mantera atau upacara tertentu tetapi adakah kita tahu bahawa makhluk ini juga tahu bahawa mereka ini adalah hamba allah seperti kita.

Ringkasannya: Sebarang keputusan adalah dari allah dan oleh sebab itu makhluk ini beranggapan manusia itu mudah sahaja dipermainkan.

Sebagai contoh berdasarkan sedikit ringkasan cerita salah satu kes dari pantai timur:
Seorang peserta kami telah hubungi mengatakan bahawa telah berlaku pergaduhan besar antara dia dan adik iparnya bersama isterinya iaitu adik perempuannya bahawa mereka telah mengenakan ibu mereka dengan diberi makan sesuatu yang tidak baik sehingga ibunya sanggup memberikan barang kemas berjumlah RM35,000 dan diberikan kepada mereka termasuk tanah yang dijual, tetapi sebenarnya melalui kiraan untuk kitaran dari petunjuk bulan telah memberitahu bahawa berdasarkan dari gabungan mereka ini mereka telah pun mengatur perancangan beserta manipulasi yang terancang lebih awal bermula dari bulan yang sebelumnya dengan cara memberi perhatian dan mengambil berat tentang ibu mereka apatah lagi menunjukkan pada tahun ini pasangan ini menghadapi masalah kewangan yang kritikal dan kini mereka masih lagi bermusuhan diantara hubungan adik beradik.

Untuk makluman kitaran harian pelakuan manusia ini juga tidak ada pertalian dengan hubungan agama, bangsa atau keturunan. Kitaran pelakuan emosi dan tingkahlaku ini adalah 100% sama emosi dan tingkahlaku untuk semua kaum dan agama.


Kerana itu tarikh kelahiran anda adalah cukup penting dan kerana itu juga tarikh kelahiran anda berada didalam identiti kad pengenalan anda.

Contoh:
Sebelum ini bila ada pihak barat mengatakan ada manusia telah pun sampai ke bulan maka ramai pihak tidak percaya dan mengatakan pihak barat telah memanipulasi kita tetapi apabila rakyat malaysia sendiri telah sampai ke bulan barulah ramai mengakuinya, begitu jua sebelum ini ramai yang tidak percaya bahawa suatu masa nanti akan datang burung besar berupa besi akan terbang diangkasa, pun masih ramai kurang percaya sehinggalah pakar sains menciptakan kapal terbang yang menyerupai burung dilangit tanpa menggunakan sebarang ikatan.

Sesungguh pemikiran manusia itu akan sentiasa berubah selepas berlakunya beberapa revolusi sains dan melalui beberapa kajian sains yang sentiasa diperhati dan dikaji oleh pakar-pakar diseluruh dunia dan sedikit demi sedikit akan tersebar ke seluruh dunia.

Begitu juga jika kami katakan bahawa akan datang jam tangan akan digunakan sebagai penganti kepada telefon tangan, pun masih ramai tidak percaya tetapi selepas pelancarannya barulah ramai membuka mata.

Adakah masih kurang percaya?
Sila hadir didalam kelas kami atau hadir preview kami yang akan diumumkan tidak lama lagi.
Kami akan menunjukkan bagaimana kaedah ini boleh membaca fikiran anda dan oleh sebab itu syarikat kami dikenali sebagai evidences management iaitu pengurusan melalui pembuktian.

Preview bersantai: Kami akan tunjukkan juga bagaimana melalui permainan membaca minda dimana kaedah matematik ini mengetahui bahawa dimana anda sedang memperdaya. Anda boleh hubungi salah seorang peserta kitaran harian dari johor atau diKL dan anda sendiri boleh bertanya kepadanya.
Peseta JB: En. Zulfadli: 019-7716093
Peserta KL: Mr.Freedy: 012-6634550

Jika ingin mengikuti kelas kami, maka sila berikan tarikh kelahiran anda lebih awal kerana ingin memastikan peserta (tidak kira berapa ramai), tetapi apabila tarikh kelahiran ini bercantum maka pola kombinasi yang kami inginkan, akan berkombinasi genap, (POLA PENYERAPAN ILMU) maka akan menghadkan pelajar didalam kelas. Tujuannya setiap nombor akar manusia itu berbeda dan kami mahukan penyerapan ilmu itu 100% berkualiti dan kami tidak mahu anda sukar dari menimba ilmu disebabkan percampuran pola akar individu dengan individu lain yang tidak seimbang (ramdomize).
Oleh kerana itu kepada sesiapa yang telah memberi tarikh kelahiran, maka kami amat memerlukan kerjasama anda hadir agar kesemua peserta dapat menyerap ilmu didalam mempelajari kaedah pernomboran ini.
posted by KELAB SAINS METAFIZIK MALAYSIA @ 2:22 PG  
3 Comments:
 • At Jumaat, 29 Januari, 2010, Anonymous Tanpa Nama said…

  saLAM...APe chEr nY Cik...
  asaL NUMeroLOGi nYe agAK...bKn agAk r...
  totaLLy diFFrENt dEn adERS...
  BEs oN GyD iN SWIss n inDia...
  dE Nem Of CHArt oLSo kUWyt biG KONfiuzing...

  mMg Lg oWg...LeN CrE KeWW...
  MAk ai PeniNg nY...

  MNe 1 Yg bToL Ny..
  siLAp hari bLn mak syE FkiR SYe tuntUt iLmU SSt pLAk kanG...

  SOMebodi help mE PLezz...
  frOm eASt 2 wesT THRU NOrTh n back 2 mE iN SOUtH...

  k...bubYe...10q...hop SAm 1 ryTE Dis mc8...SALam once AgaiN.

   
 • At Ahad, 04 Disember, 2016, Blogger ANN SHINE said…

  Saya nak sangat belajar sains metafizik ni.
  No. Hp: 011-16011769
  Email. : annshinebeauty@gmail.com

   
 • At Ahad, 04 Disember, 2016, Blogger ANN SHINE said…

  Saya nak sangat belajar sains metafizik ni.
  No. Hp: 011-16011769
  Email. : annshinebeauty@gmail.com

   
Catat Ulasan
<< Home
 
 
Info kelab

KELAB SAINS METAFIZIK MALAYSIA

TAMAN KERAMAT PERMAI
54200,SETIAWANGSA
Kuala lumpur.
Email:
kelabsainsmetafizik@gmail.com

Satu usaha berterusan kami ke arah memperkembangkan lagi potensi kaedah pernomboran kepada setiap individu secara menyeluruh dan bersepadu untuk mewujudkan insan yang seimbang berkeyakinan dari segi kematangan rohani, emosi dan jasmani berasaskan kepercayaan dan kepatuhan kepada tuhan. Usaha ini, bagi melahirkan individu yang berilmu pengetahuan, berketrampilan, berakhlak mulia, bertanggungjawab dan berkeupayaan mencapai tahap tertinggi serta memberi sumbangan terhadap keharmonian keluarga dan masyarakat

 

Previous Post
Archives
link website

 

 

 

 

jadual Kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
09 OGOS
2009
KURSUS ASAS KITARAN HARIAN  
HARI : 09 OGOS 2009
WAKTU : 10:00PM-7:30PM
PENGAJAR : EN YUSWAN
HUBUNGI : 019-2676727
YURAN KURSUS: RM350
LOKASI :17-3,JALAN AU 1A/4B,TAMAN KERAMAT PERMAI,KL.
15 OGOS
2009
KURSUS ASAS PENGENALAN  POTENSI  DIRI 
HARI : 15 OGOS 2009
WAKTU : 2:30PM-5:30PM
PENGAJAR : EN ZAINI
HUBUNGI : 019-2676727
YURAN KURSUS: RM100
LOKASI : RESTORAN IKAN BAKAR MALIM,TAMAN TASIK UTAMA,JALAN MITC,AIR KEROH,75450,MELAKA.
   
 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Powered by


Free Blogger Templates

BLOGGER

 

ALTERNATIVE SCIENCE CONSULTANT

EVIDENCES AND DESTINY MANAGEMENT PLANNER

                                           © 2008 kelabsainsmetafizik Template by Isnaini Dot Com