Waktu Malaysia
 
ahli jawatankuasa


EVIDENCES COMMITEE:

1.Zaini Ahmad
(019-2676727)
2.PENGASAS KITARAN HARIAN & HANDPHONE
Yuswan Yusoff


 

untuk Consultant rawatan Alternatif

RUANGAN IKLAN

 

Berita Kelab

KURSUS SEHARI KITARAN HARIAN ANDA
10hb OCT  2009(SABTU )
masa: 10.00 am - 7.30 ptg
KITARAN HARIAN PELAKUAN ANDA"PERTAMA DIMALAYSIA, PERTAMA DIDUNIA!"

Ini adalah kaedah pertama seumpamanya di dunia

SILA HUBUNGI EN.AZLI SHAH 012-3127 296 UNTUK KETERANGAN LANJUT.

UNTUK SMS sila taip NAMA, ke 012-3127 296@ 019-2676 727 dan kami akan hubungi anda semula


KLIK PELAN PEJABAT

  PENDAFTARAN
KURSUS ONLINE
 

 

HTML Counter
Web Site Hit Counter  
online
hits  

 
 
kitaran harian
APA ITU KITARAN HARIAN ANDA?
13 Februari 2009
Kitaran Harian Pelakuan anda ialah kitaran usia anda yang sentiasa bergerak dimana segala bentuk jenis emosi dan minda anda berfikir, lalu mencetuskan tingkahlaku anda setiap masa dan ketika tidak kira sebelum sekarang mahu pun yang akan datang, dan anda ketahuinya lebih awal hanya melalui kiraan dari tarikh hari, bulan dan tahun anda dilahirkan.
Disini anda boleh menyemak semula segala apa yang telah berlaku dalam hidup anda sebelum ini.

BAGAIMANA IA BERFUNGSI?
Melalui tenaga kitaran emosi anda setiap hari yang dimulakan dulu oleh akal lalu membentuk emosi dan mencetuskan tingkahlaku yang pelbagai-bagai dan oleh kerana itu pernahkah anda mendengar orang berkata hidup kita seperti roda, sekejap berada diatas dan sekejap berada dibawah. Tetapi apakah ukuran untuk mengetahuinya dengan lebih tepat? Hanya melalui kiraan dari tarikh lahir anda.
Apa yang anda bakal mengetahui disini ialah ilmu kitaran ini adalah penemuan terbaru pelik dan benar tidak kira apa sekalipun termasuk pilihanraya atau pertandingan cth: badminton, selagi pelakunya itu bernama manusia dan mempunyai tarikh lahir maka mudah mengetahui kitaran emosi dan tingkahlakunya pada ketika itu.

INI KARUT, KHURAFAT, BETUL ATAU KEBETULAN?
Terpulang untuk anda mempelajarinya, tetapi setiap apa yang berlaku semuanya mengikut peraturan alam dan manusia. Tenaga kitaran ini sentiasa bergerak, tidak kira termasuklah kenderaan, rumah, no hp mahu pun perniagaan anda kerana kitalah yang bermain emosi dan mencetus kata-kata, membuka sikap tingkahlaku kita, lalu menjadi seorang pembuat keputusan dan memberi arahan kepada objek-objek tersebut yang sebenarnya hanyalah ditugaskan platform penyampai sebagai 3rd party. Objek diatas tidak beremosi tetapi manusia itu yang mengemosikan objek tersebut. Sama lah juga ibarat manusia kepada manusia, anda sebenarnya bermain emosi dengan sesiapa juga yang bernama manusia dan setiap pola nombor diantara 1 – 9 tidak memberi sebarang erti tetapi telah ditugaskan sebagai tunggangan anda kepada petunjuk arah hala tuju hidup sama seperti buku yang anda pelajari dari alam persekolahan. Kita tidak taksub kepada buku tersebut tetapi ilmu yang diajar didalam buku tersebut.

PERNAHKAH DIDALAM HIDUP ANDA TERJADI PELBAGAI PERKARA YANG TIDAK BAIK, TIDAK KIRA APA SEKALIPUN JENIS DAN KEPERATUSAN BENTUK TEKANANNYA SAMA ADA KECIL MAHU PUN BESAR, AMAT BESAR DAN APAKAH LANGKAH-LANGKAH YANG TELAH ANDA LAKUKAN?
Tentunya pernah, malah ada yang berulang kali terkena sesuatu elemen yang datang sama ada harian, bulan atau pada kitaran pada tahun itu. tidak kira anda mahu menerimanya atau tidak. Kenapa ini terjadi? Kerana ia telah datang secara tiba-tiba dan anda tidak mampu menolaknya.
Inilah yang dimaksudkan KITARAN.

KITA AMBIL CTH IBU BAPA: Anda mempunyai kedua ibu bapa yang telah tua tetapi anda sendiri tidak tahu apakah yang bakal berlaku kepadanya pada bulan hadapan, dan apabila kitaran pada hari tersebut sampai, tetapi anda pula sedang bekerja dan secara tiba tiba anda mendapat panggilan dari jiran bahawa ibu anda sedang tenat dirumah, dan apakah yang patut anda lakukan? Bukankah dimasa itu bermacam-macam bermain difikiran anda? Fikirkan.admin

Maka oleh itu sekiranya ingin hadir pada hari preview pada 21hb Feb yuran pendaftaran preview hanya RM 10 sahaja. Daftar sekarang!. Sila hubungi saudara azli 012-3127296, atau saudara zaini 019-2676727 Tempat adalah Terhad.
SEDAR.UBAH.PELUANG.ELAK.RANCANG - SUPER

Untuk yang ingin pula mempelajari statik advance bertarikh 28hb feb silalah hubungi saudara zaini 019-2676727 .sekian. admin
posted by KELAB SAINS METAFIZIK MALAYSIA @ 3:17 PG  
0 Comments:
Catat Ulasan
<< Home
 
 
Info kelab

KELAB SAINS METAFIZIK MALAYSIA

TAMAN KERAMAT PERMAI
54200,SETIAWANGSA
Kuala lumpur.
Email:
kelabsainsmetafizik@gmail.com

Satu usaha berterusan kami ke arah memperkembangkan lagi potensi kaedah pernomboran kepada setiap individu secara menyeluruh dan bersepadu untuk mewujudkan insan yang seimbang berkeyakinan dari segi kematangan rohani, emosi dan jasmani berasaskan kepercayaan dan kepatuhan kepada tuhan. Usaha ini, bagi melahirkan individu yang berilmu pengetahuan, berketrampilan, berakhlak mulia, bertanggungjawab dan berkeupayaan mencapai tahap tertinggi serta memberi sumbangan terhadap keharmonian keluarga dan masyarakat

 

Previous Post
Archives
link website

 

 

 

 

jadual Kursus/Seminar
BULAN KURSUS/SEMINAR
09 OGOS
2009
KURSUS ASAS KITARAN HARIAN  
HARI : 09 OGOS 2009
WAKTU : 10:00PM-7:30PM
PENGAJAR : EN YUSWAN
HUBUNGI : 019-2676727
YURAN KURSUS: RM350
LOKASI :17-3,JALAN AU 1A/4B,TAMAN KERAMAT PERMAI,KL.
15 OGOS
2009
KURSUS ASAS PENGENALAN  POTENSI  DIRI 
HARI : 15 OGOS 2009
WAKTU : 2:30PM-5:30PM
PENGAJAR : EN ZAINI
HUBUNGI : 019-2676727
YURAN KURSUS: RM100
LOKASI : RESTORAN IKAN BAKAR MALIM,TAMAN TASIK UTAMA,JALAN MITC,AIR KEROH,75450,MELAKA.
   
 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Powered by


Free Blogger Templates

BLOGGER

 

ALTERNATIVE SCIENCE CONSULTANT

EVIDENCES AND DESTINY MANAGEMENT PLANNER

                                           © 2008 kelabsainsmetafizik Template by Isnaini Dot Com